Info/päivystys 03 440 190 ••• TILAA TAKSI 0500 194 123 info@lamminmaki.fi

LAATULUPAUS

A. Lamminmäki Oy:n laatulupaus

Arvoperusta on A. Lamminmäki Oy:n kaiken toiminnan lähtökohta. Arvoiksi on määritelty joustavuus ja asiakkaiden tarpeiden huomioiminen, viihtyisä työyhteisö sekä turvallisuushakuisuus henkilökuljetuksissa. Tämän lisäksi yritys haluaa olla työyhteisönä kehittyvä ja eteenpäin menevä dynaaminen yritys. Arvojen mukaisesti olemme laatineet joukkoliikennelain 48§ mukaisen LAATULUPAUKSEN, jonka avulla pyrimme kehittämään toimintaamme arvopohjamme mukaisesti.

Arvojen mukainen toiminta kattaa kuljetuspalveluiden tiiviin suunnittelun yhdessä asiakkaan kanssa, oman henkilökunnan jatkuva kouluttaminen ja kehittäminen ovat takeena kuljetuspalveluiden asianmukaisuudelle ja turvallisuudelle. Kalustoihin tehtävät investoinnit parantavat asiakkaiden sekä kuljettajien matkustus- ja työviihtyvyyttä. Joustavuus ja sopeutuminen asiakkaan vaatimuksiin ovat laatulupauksen ydinajatuksia.

Tarjottavat liikennepalvelut, palveluista sekä niiden muutoksista ja peruutuksista tiedottaminen

Tarjoamme aikataulun mukaisia reittiliikennepalveluja Pirkanmaan alueella sekä tilausliikenne palveluja koko Suomessa. Bussimatkalla kuljettajat informoivat matkustajia reitin aikataulusta, pysähdyspaikoista ja pysäkeistä. Myös matkalla sattuvissa poikkeustilanteissa matkustajat saavat tiedon kuljettajalta välittömästi. Jatkuva 24/7 päivystys ajojärjestelyn puolella mahdollistaa joustavan ja ripeän reagoinnin yllättäviinkin muutoksiin ja tilanteisiin.

Reittiliikenteen reiteistä ja aikatauluista saa reittikohtaista tietoa Matkahuollon valtakunnallisesta aikataulujärjestelmästä www.matkahuolto.fi. Aikatauluhaun mobiiliversio palvelee kännykän käyttäjiä osoitteessa m.matkahuolto.fi. Reiteistä ja aikatauluista sekä niissä tapahtuvista muutoksista A. Lamminmäki Oy ilmoittaa aikataulujulkaisuissaan sekä www.lamminmaki.fi

Myös Matkahuollon asiakaspalvelukeskus, puh. 0200 4000 sekä Matkahuollon toimipaikat antavat tietoa. Matkahuollon lippujärjestelmän lisäksi A. Lamminmäki Oy kuuluu Matkahuollon informaatiojärjestelmään.
A Lamminmäki Oy:n liikennöimillä linjavuoroilla kertalippujen ja korttilatausten maksuvälineenä käy pankkikortti, käteinen raha ja kaikki matkaliput.

Käytössä olevat ajoneuvot, niiden varusteet sekä vammaisten ja liikuntarajoitteisten matkustajien huomioiminen

A Lamminmäki Oy:n ajoneuvot pidetään turvallisina matkustaa ja siisteinä huolehtimalla niistä päivittäisellä kunnossapidolla ja säännöllisillä huoltotoimenpiteillä. Ajoneuvot ovat ns. normaaleja busseja, eli niitä ei ole erikseen varustettu liikuntavammaisten kulkemista avustavilla laitteilla. Kuljettaja avustaa tarvittaessa matkustajia matkatavaroiden ja muun liikkumisen suhteen. Bussit on varustettu kaikkien istuimien osalta turvavöillä. Myös ilmastointi löytyy kaikista autoista. Erikseen meiltä löytyy Inva-varusteltuja takseja. Tutustu monipuoliseen kalustoomme.

Asiakastyytyväisyyden mittaaminen, valitusten käsittely

A Lamminmäki Oy:n tarkoituksena on tarjota matkustajille turvallista, täsmällistä ja mukavaa matkantekoa niin linjavuoroilla kuin tilausajoissa. Asiakaspalautteen avulla toivomme saavamme tärkeää tietoa toimintamme laadusta ja kehittämistarpeista. Matkustajat voivat antaa palautetta osoitteessa www.lamminmaki.fi tai sähköpostilla info@lamminmaki.fi tai puhelimitse 03440190 toimistollemme. Käsittelemme palautteet välittömästi ja asiakkaalle vastataan nopeasti. Mahdolliset korjausta vaativat toimenpiteet pyritään tekemään välittömästi.

Hinnan palautuksista sekä mahdollisista vahingonkorvauksista neuvotellaan aina tapauskohtaisesti. Tavoitteenamme on aina tyytyväinen asiakas, joka matkustaa jatkossakin bussilla.

Tilausliikennepalveluista sekä järjestämistämme valmismatkoista saa tietoa osoitteesta www.lamminmaki.fi