Info/päivystys 03 440 190 ••• TILAA TAKSI 0500 194 123 info@lamminmaki.fi

TILAUSLIIKENNE

Nykyaikaisella ja monipuolisella autokalustolla pystymme tarjoamaan Teille laadukasta tilausajopalvelua. Turvallisen matkan takaa autojen lukkiutumattomat jarrut, säädettävät istuimet, turvavyöt jokaisessa istuimessa sekä säännöllisesti tehtävät huollot ja korjaukset.
Meiltä löytyy: Autoissa on valinnanvaraa, 8- 9- 13-16- 19- 22- 25-32 paikkaiset Ilmastoidut pikkubussit joilla matka taittuu joutuisasti. Nämä soveltuvat erinomaisesti pienten ryhmien tilausliikenteeseen.
48- 50 paikkaiset perinteisen kokoiset linja-autot tarjoavat mukavan matkan isommalle porukalle. Varustuksena ilmastointi, wc, TV, dvd/video ja jääkaappi.
Kalustomme suurimmat autot 55 – 68 paikkaiset autot ovat turistibusseja joissa on reilusti tilaa matkustaa. Kaikissa autoissa on ilmastointi, WC, DVD/video, jääkaappi ja uusimmissa autoissa on wifi, usp sekä pistokkeita 230 v virralle löytyy myös autoista.
Autamme mielellämme jo tilausajonne suunnitteluvaiheessa esim. aikataulujen ja reittien valinnassa. Tarvittaessa hoidamme oheispalvelut ruokailut, majoituksen, laivaliput, opastukset jne. matkanne varrelle.

Tarjouspyynnön tilausajosta voitte jättää tarjouspyyntö-sivulla.

A – L Matkat järjestää myös omia bussimatkapaketteja, valikoimastamme saattaa löytyä mukava valmis matkapaketti myös Teidän ryhmällenne, kts. Tulevat matkat. Jos sopivaa ei löydy, me räätälöimme teille juuri sellaisen matkan kuin haluatte. Teidän ei tarvitse kuin kerätä ryhmä kokoon me huolehdimme sen jälkeen kaikesta muusta.
Tilausajoa suunnitellessasi ota huomioon:
 • Kuka toimii matkan aikana matkan johtajana.
 • Matkustajille on hyvä ilmoittaa ajoissa tauot ja pysähdykset sekä kohteet matkalla.
 • Huomioi, että bussilla ei välttämättä päästä ajamaan kaikkiin kohteisiin ihan perille asti.
 • Muista ilmoittaa tarkka lähtöpaikan ja kohteiden osoite jotta voimme varmistaa että bussi pääsee paikalle.
 • Nimilista/ osallistuja luettelo on tärkeä.

Ota yhteyttä tilausajopalveluun hyvissä ajoin ennen suunniteltua matka-ajankohtaa. Selvitä mikä on matkanne tarkoitus, millaisesta ryhmästä on kyse ja mitä palveluja ennen matkaa ja matkalla tarvitaan.

Matkan reitti, tauot, ruokapaikat ja majoitus on hyvä käydä jo suunnitteluvaiheessa läpi. Osaava henkilökuntamme avustaa mielellään näissä asioissa.

Bussilla liikkuminen poikkeaa henkilöautosta kokonsa puolesta:

 • Bussin koko 2,5 m x 12-15 m
 • Keskinopeus 70 – 80 km/h
 • Suurin nopeus 100 km/h

Bussilla liikkumisessa on otettava huomioon:

 • Kuljettajan ajoaika enintään 9 (10) tuntia
 • Kuljettajan työaika on päivässä 13 (15) tuntia
 • Jokaisen 4,5 h tunnin ajon jälkeen kuljettajan on pidettävä 45min/ tai 15 min taukoa riippuen ajorytmistä.
A Lamminmäki Oy:n peruutusehdot:
Seuraavat peruutusehdot ja lisämaksut koskevat kaikkia tilausajoja pois lukien valmismatkapaketit jolloin sovelletaan lisämaksuhinnastoa. Tilausajon peruuntuessa ilman etukäteen sovittuja poikkeavia peruutusehtoja peritään peruutuskuluja taulukon mukaisesti:

7-13 vrk ennen 10 % hinnasta
2-6- vrk ennen 25 % hinnasta
max 48 h enne 50 % hinnasta
alle 24 h tilausmatkan hinta

Tilausajon poikkeaminen sovitusta reitistä/ tai aiheutuneista lisäkuluista peritään taulukon mukaisesti:

51-67 paikkaiset 1,30 € /km
31-51 paikkaiset 1,15 € /km
13-30 paikkaiset 1 €
Ajo- ja odotusaika 25 €/ alkava 30 min.
Ilkivalta 75 € – 125 € (sotkeminen) + rikottaessa paikkoja uuden osan hankintakulut.

Hinnat sisältävät voimassa olevan arvonlisäveron.

Matkan järjestäjän peruutusoikeus:
Matkanjärjestäjällä on oikeus peruuttaa matka – ylivoimaisen esteen johdosta (esim. kuljetuksen estävä lakko, luonnonmullistus, poikkeustila yms.) jolloin matkanjärjestäjä palauttaa matkustajalle koko hinnan. matka voidaan perua jos matkalle ei ole ilmoittautunut riittävästi osanottajia. Alle 4 vrk kestävillä bussi- tai risteilymatkoilla, peruutuksesta ilmoitetaan viimeistään 3 vrk ennen matkan alkua ja tätä pidemmillä matkoilla viimeistään 14 vrk ennen matkan alkua.

Pakettimatkoissa lapsihinta edellyttää (jollei toisin mainita) majoittumista kahden aikuisen kanssa samassa huoneessa. Lisämaksusta kaikille pakettimatkoille on saatavissa yhdenhengenhuone.

Oikeus muutoksiin pidetään A. Lamminmäki Oy ei vastaa esitteen/matkanohjelman painamisen jälkeen ilmaantuneista matkanjärjestäjästä riippumattomista muutoksista eikä painovirheistä. Tämä koskee kaikkia hintoja, lähtöpäiviä, hotelleja, alennuksia jne. Esitteessä/matkaohjelmassa mainitut kohteisiin saapumisajat ovat viitteellisiä. Emme vastaa tullimuodollisuuksista, tullimaksuista tms. seikoista johtuvia muutoksista.